ATENTIE !

Toate postarile de pe acest blog sunt cumva interconectate. Inainte de a eticheta sau critica vreo afirmatie aparent radicala, cititi si prin arhiva, pentru a obtine o viziune de ansamblu a mesajului general.

joi, 21 octombrie 2010

Mos Craciun, initiatul dacilor !!!

S-a intrebat cineva vreodata de ce sarbatoarea nasterii lui Iisus coincide cu aparitia incarcata de cadouri a lui Mos Craciun? Ei bine, gratie spiritualisticilor romani (sper sa nu ma injure Dan Ioanitescu ca i-am furat termenul, dar mi se pare foarte nimerit), am ajuns la o mare revelatie: Mos Craciun e tatal lui Iisus!!! Si mai mult, tineti-va bine, noi romanii suntem  poporul ales, unde marea divinitate unica si ne-fizica (???) a venit pe vremea dacilor sa domneasca aici si sa initieze populatia (in ce, inca nu m-am lamurit) si de unde isi are originea genetica si fiul sau….
Nu ma credeti? Pai hai sa vin cu speculatii delirante, pardon, argumente. Sursele moderne ar fi urmatoarele: forumul dacilor vii, adica a unor spiritualistici in criza de identitate  si care au viziuni de grup (urmeaza in cateva zile un articol despre psihozele colective) si al 2-lea, un blog, culmea, destul de coerent in rest, dar care vine cu articolul : Iisus,marele initiat dac (unde trebuie totusi sa va mentionez ca la comentarii, unul din autori afirma  ca aceasta este o viziune proprie si ca " fiecare pune cap la cap dupa cum stie si poate). Dar, dincolo de aceste creatii  moderne, se afla insusi izvorul, sursa de inspiratie care a dat apoi nastere la tot felul de teorii si "revelatii", respectiv romanul (“a classic” vorba lui Karma Police, pe blogul careia puteti gasi link la cartea in cauza ) de literatura fantastica, " Dacia preistorica", a marelui fabulist si non-istoric , N. Densusianu.
Ei bine, daca  de pe Quadratus's Weblog aflam urmatoarele: " Observăm că Dumnezeu într-o forma sau alta este o denumire naţională a divinităţii supreme pelasge traco-dace Zamolxe, singurul zeu al Daciei, din cele mai vechi timpuri până azi. Spunem aceasta cu atât mai mult cu cât Isus în Evanghelii apare şi cu denumirea de Mesia, iar zona din sudul Dunării locuită de asemenea de daci se numea Moesia (a se citi Mesia), o dovadă în plus ca Iisus era de origine dacică iar formarea s-a spirituală s-a desavârşit aici. si ca:
"Concluzia care se impune alăturând cele două atribute ale lui Iisus, Fiul Omului si Fiul lui David ar fi o dublă legitimare a acestuia: Iisus Fiul Daviei (Daciei) (care) se închină lui Zamolxe, Tatăl, zeul dacilor.”,iata  ca  dacii vii din Lakhma vin sa intareasca : Toti membrii micului nostru grup cu care am lucrat practic -prin revelatie, dupa Craciunul 2008 - atunci cand "cerurile s-au apropiat si s-au deschis", l-au vazut pe Zamolxe ca si Dumnezeu Tatal si pe Isus stand la dreapta lui.” (deci retineti, fix dupa Craciun ; asta clar nu e coincidenta :P ).


 Hai sa vedem acum ce spune si insusi Densusianu (a carui lucrare o voi analiza pe indelete intr-o scriere viitoare, va promit ). Dovada nr 1:


Dovada nr 2:



Deci,cum spuneam, senzational !
 Saturn = Zamolxe = Mos Craciun = Dumnezeu, Tatal caruia i se roaga Iisus!

Wow, acum inteleg de ce intr-un colind american (probabil si americanii, tot urmasi ai dacilor), se spune despre Mos Craciun ca: “ He sees you when you’re sleeping / he knows when you’re awake ”…. Conform logicii spiritualisticior , asta e o dovada de necontestat a atributelor lui Mos Craciun de fiinta atotstiutoare si omnipotenta….Eh, eh, vedeti ce usor e sa devii istoric si spiritualist ?
 Asa ca, dragii mei, hai sa stam in continuare degeaba si sa ne revoltam in mod pasiv pe sistemul politic si social, ba chiar si pe organizatii  oculte si sa asteptam sa vina Mos Craciun sa  aduca poporului ales drept cadou pentru salvare, iluminarea ( ca ADN de origine speciala se pare ca avem deja, tot conform unor revelatii spiritualistice ). De altfel, asta facem de secole, tot asteptam sa fim salvati in mod miraculos, nu vi se pare? 


13 comentarii:

  1. E clar...anul acesta nu mai primesti cadouri de la Mos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi, mai degraba cred ca e trist...

    Michael, da' de ce sa nu primesc, ca doar tocmai l-am ridicat pe mos la rangul de divinitate ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai am corectat scrisoarea de anul acesta catre Mosul..am rescris inceputul asa:
    "Mosule carele esti in ceruri,usor sa zboare sania ta,adu-mi jucaria mea,si nici pe Corinna nu o uita"

    Mos Craciun exista!!!El l-a manat pe Moise in desert spre Canaan si tot el l-a protejat pe Daniel in groapa cu lei..Sa ne inchinam toti cu umilinta in fata lui Zamolxis si sa cerem indurare.Acum ma intreb cine e Satan de fapt??Deceneu?

    Si unde trimit scrisoarea?La polul Nord,Sud sau ..la Mitropolie?

    Iar de inviere cand preotul va iesi din altar va zice:

    "Veniti sa luati ..zapada"

    RăspundețiȘtergere
  4. Mos Craciun exista, cu siguranta. Umbla in sutana rosie, merge pe o chestie trasa de niste animale cu coarne si rade cat il tine gura...
    Ai ghicit cine e Satan acum ? :P

    Debiteaza vreunu ca diavolu' e un alt mare erou dac sau trac sau ceva...

    Si de inviere preotul nu va mai spune "veniti sa luati..." nici lumina nici zapada. Aghiazma va fi nevoie daca Mos Craciun ala rosu ne face vizite.

    Ati inteles ceva ? Eu nu. No comment, de-acord. ! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca N. Densusianu este de vina, oricum mie nu-mi place tonul de dispret la adresa inaintasilor.
    Greutatea porneste, dupa parerea mea, de la faptul ca mostenirea populara a fost remodelata sistematic, prin obligatie, constrangere. Se stie bine si de mult ca exista documente clare in Patriarhie care atesta incheierea in sec XVII a crestinarii popoarelor din Tarile Romane, exista documente care atesta cum bisericile primeau pamanturi, sate cu sclavi.. ma rog, iobagi, si alte beneficii de la patriarhia rusa pt. fiecare sat crestinat(lb. slavona a domnit in biserica noastra pana in sec XX si nu degeaba)...
    Asta spune multe...
    Caci asa ceva nu se face prin bun simt...

    S/a creat o "literatura" de tip nou si asta domneste si in zilele noastre. E oarecum dureros sa auzi la emis. TV cum se spun povesti cu personaje biblice ca si cum aceste personaje ar fi trait efectiv pe pamanturile noastre...
    Cu mari sacrificii am reusit sa procur o carte uriasa de mituri ancestrale... care s/a dovedit a fi o uriasa farsa: mituri remodelate religios. Cu Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria, Sf. Petru, etc. Nu sunt Ei de vina pt. impunerile conducatorilor religiosi din timpurile ulterioare vietii lor, stapanitori chinuitori care se stiau bine de tot "pacatosi" nu dupa pacate ancestrale inchipuite, ci dupa mizeria, chinurile in care tineau oamenii simpli, injugati ca animalele...
    Foarte trist...
    De fapt, s-a analizat ceea ce s-a aflat...
    Noi, acum avem puterea, curajul sa ne ridicam vocea si sa contestam... sa ne revoltam..
    Va asigur ca un astfel de contestatar ca noi, cei de azi, nu mai traia de mult (eu, cel putin de 15 ani ...contest...) si nici de moarte buna nu murea. Ati vazut cartile prezentate de dl. Codrin Stefanescu... Pe mine ma ameninta un mason, Serban Stanescu, cu moartea in chinuri pt. ca ofer informatie... Negru pe alb pe net... Rusinos, tare rusinos.. Poate ca intre timp s-o fi rusinat si dansul si i-o mai fi crescut sufletul in bunatate... Doamne ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Referitor la articolul propriu zis, de acord cu pozitia ta, dar mai adaug, dupa parerea mea, ca problema cu Iisus are un fundament real, insa cunoscut doar partial si interpretat gresit.
    Am avut ocazia sa discut cu oameni foarte seriosi acest lucru, cu multi ani in urma. La fel ca si presupusa vina a lui Deceneu privind faptul ca a lasat sa intre crestinismul in Dacia - desi atunci nu era nici vorba de crestinismul asa cum il cunoastem azi. Deceneu a deschis drum unor dezvoltari spirituale carora le venise timpul, nu a introdus el o religie gata facuta... nici nu este cazul de numit religia crestina in acest fel, atunci. A prevazut clar cum de la anul cca. 500 d.Ch. lumea trebuia sa mearga mai departe. Deceneu a "permis" din timp schimbarea.
    Dar lucrurile sunt foarte complexe. Iar noi facem de ani de zile la scara nationala discutii trunchiate despre teme care de regula ne aprind creierii in cap, fara sa ne punem in situatia celor de atunci, a caror viata nici nu prea vrem s-o studiem, caci biserica nu ne permite... dacii erau barbari in viziunea ei... Iar ma opresc, sa nu ajung unde nu doresc...
    Asadar, pozitia mea este cumva pe la jumatate, dar mai apropiata de tine, caci sensul este gresit, dupa parerea mea. O sa fac un articol imediat ce pot, caci este cam multisor de scris, daca vreau sa formulez tema corect din punctul meu de vedere.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi pt informatii, Cristiana, astept articolul tau si in curand o sa scriu si eu unul, pe alt ton de data asta, in care o sa vb mai clar despre cum vad eu ca s-au intamplat lucrurile, inclusiv de ce a scris Densusianu toate alea si care ar fi de fapt legatura dintre Iisus si daci, in special Deceneu. Numai bine si tie !

    RăspundețiȘtergere
  8. Saru'mana Corinna,

    Fain!

    Acum imi explic cum de reuseau dacii sa comunice atat de bine cu Mos Craciun-Zamolxe-Dumnezeu. Azi copiii trimit scrisori lui Mos Craciun si primesc sau nu, dupa cat au fost de cuminti.
    Obiceiul acesta se trage de la daci care, necunoscand scrierea trimeteau mesaje orale lui Mos Craciun- Zamolxe, aruncand cate un sol de-al lor de pe stanci in suliti. Asta a tinut pana au venit bulgarii, suflete milostive care i-au invatat a doua oara scrierea, pe care intre timp o mai invatasera si de la romani dar o uitasera.

    Mergand pe logica dacomaniaca dupa care potriveala, daca nu se potriveste, lasa ca o potrivim noi sa se potriveasca, am descoperit dovada suprema ca si Iisus era dac. El si-a dat obstescul sfarsit de la o impunsatura de sulita in inima, deci in mod idubitabil era dac.

    Dacomaniacii in asertiunile despre originea daca a lui Iisus aduc ca argument irefutabil o scrisoare a lui Publius Lentullus care este compusa din doua-trei fraze dar care tradusa in romaneste deodata capata vreo zece, scrisoare document in care il descrie pe Iisus ca fiind saten, cu parul drept, cu carare pe mijloc si cu ochi albastri. "E dac, e dac", au inceput sa concluzioneze dacomaniacii, "exact asa aratau dacii", ca si cum de-acum erau contemporanii lor si nu mai aveau nicio indoiala asupra infatisarii.
    decat ca, aflu din Wikipedia ca acest Lentullus este un pesonaj fictiv care n-a indraznit sa existe niciodata iar toata istoria cu scrisoarea este o inventie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai uitat si de dovada ca Mesia suna la fel cu Moesia, care Moesia era evident provincie de origine daca :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata e clar, ce mai! :))))
    Tinand seama ca Messia in ebraica inseamna Mantuitor, si ca evreii il ateptau pe El, pe Mantuitor, ca sa-i scoata din robia romana, dacii din Moesia erau poporul ales, asadar erau semiti, de unde rezulta ca toti dacii (si corolar sau consecinta toti tracii) erau semiti si ca Noe era dac si prin urmare si Avraaam... Si uite-asa aflam ca Adam si Eva nu erau unguri, asa cum sustin ei, ci erau daci. Si daca ei erau daci, Dumnezeu care l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea Lui era de asemenea dac...

    Ce-nteleg de-aici este ca ungurii sunt daci. De-aia povestea spune ca atunci cand romanii treceau Dunarea pe pod de vase dacii stateau pe stanci si se scarpinau in barbile lor rosii si ziceau: "Iooooi, Estenem, Estenem"

    Vezi ce simplu e! :))))))))))

    RăspundețiȘtergere