ATENTIE !

Toate postarile de pe acest blog sunt cumva interconectate. Inainte de a eticheta sau critica vreo afirmatie aparent radicala, cititi si prin arhiva, pentru a obtine o viziune de ansamblu a mesajului general.

miercuri, 18 martie 2009

Ad Ombra

Pentru cei interesati de muzica mai putin comerciala,a aparut noul album Ad Ombra, proiect de dark/neoclasical/avantgarde...Informatii la linkurile de mai jos.

http://rageineden.org/index.php?id=6&pid=1740

http://www.myspace.com/adombra

Camuflarea este buna

Cati dintre noi nu ne-am confruntat macar odata in spatii publice cu opinia mai putin placuta a vreunor persoane needucate sau puse pe glume, referitoare la aspectul nostru? Replici gen: “uite-l si pe-ala ce par are”…”ia uite-o si pe-aia cum e imbracata” sau pur si simplu bagari in seama tot datorate a ceva din aspect care atrage atentia, aud zilnic in jurul meu…deh, asta e societatea (si hai sa nu mai dam vina pe altii, ca fiecare contribuim la aceasta situatie, fie si prin acceptarea ei), dar nu despre asta era vorba.
Eu am descoperit camuflarea…De ce sa ai grija, in zilele in care pur si simplu mergi la munca sau la cumparaturi, sa te aranjezi nu stiu cum , sa stai o ora in oglinda, cand singurele rezultate vor fi comentariile neplacute ale manelistilor pe care-i vei intalni pe strada?? Nu, stai linistit(a), nu va veni nimeni la tine sa-ti spuna ca apreciaza cum te-ai aranjat si ca ar vrea sa te cunoasca mai bine la o cafea…Vrei sa agati? Mergi in localuri cu prietenii sau ceva de genul…Nu vrei? Cu atat mai putin ai avea de ce sa atragi atentia!
A, am uitat sa mentionez ca de fapt nu vreau sa acuz pe nimeni pentru alegerile personale…astea sunt pur si simplu concluziile mele si motivele care in ziua de azi ma determina sa ies din casa cu un aspect cat mai sters, cu scopul de a-mi vedea de treburi linistita.
Azi ploua.Si nu, nu e romantic.E doar o ploaie urata, care uda cainii ce dorm incovrigati pe-o saltea aruncata in spatele blocului de unul dintre locatari si uda si cei doi corbi care merg agale printre gunoaie, cautand de mancare.
Oficial e primavara.N-ai zice ,daca stai sa te uiti la cele cateva fire de iarba crescute pe terenul viran unde candva a fost un loc de joaca, dovada vreo doua leagane si un tobogan, toate rupte si ruginite.si cand te gandesti ca acum vreo doua saptamani, femei impodobite cu martisoare colorate,defiland mandre prin mijloacele de transport in comun, sarbatoreau inceputul lunii martie…
De la birou, vad pe fereastra doar partea de sus a blocurilor din jur, si picaturile de ploaie ce se izbesc neregulat de geamuri, si ma gandesc ca azi n-am chef sa merg la munca…mai bine-as lua in brate pisica mica si portocalie care, in lipsa atentiei mele, s-a cuibarit pe monitor si se uita din cand in cand alene la mine, tot sperand sa ma asez comod ca sa-mi poata sari in brate , mi-as face inca o cafea si m-as pune pe scris…e o zi tocmai buna de scris, nu?