ATENTIE !

Toate postarile de pe acest blog sunt cumva interconectate. Inainte de a eticheta sau critica vreo afirmatie aparent radicala, cititi si prin arhiva, pentru a obtine o viziune de ansamblu a mesajului general.

marți, 4 ianuarie 2011

Neptun si Romania

Nu obisnuiesc sa preiau articolele altora, dar iata ceva care merita sa fie dat mai departe, dupa parerea mea: 
Ramanem cu Neptun
[publicat in Astrolight- Editia I   http://www.astrolight.ro/2010/12/15/ramanem-cu-neptun]
Suntem, totusi, copiii lui Neptun. Indisciplinati, talentati, sufletisti, mioritici, visand la ceva ce nu putem defini, dar stim ca exista. “Lasa, ca o sa vedeti voi…” – o sintagma ce ne defineste, adanc implementata in motorasele ascunse ale fiintei noastre.
Dincolo de “o tara sub semnul Varsatorului”, “integrare europeana”, “modelul german” s.a.m.d., se afla ceva ce nimeni nu a putut sa inteleaga sau sa integreze intr-un tipar. Si aceasta poate fi salvarea noastra, ca natiune.
***
Ramanand pe teritoriul astrologiei, remarc faptul ca se discuta tot mai des, in ultimul timp, despre posibila schimbare a datei de nastere. De o Romanie Noua, a carei astrograma sa o fixam noi, ca sa fie mai bine.
Ce gandire puerila! Crede, oare, cineva ca astrograma Romaniei de la 1859 este rezultatul unui moment? Ca se putea alege, schimba ora sau ziua? Astrograma unei tari, la fel ca si astrograma unei fiinte este rezultatul final al unei istorii. Ea se compune dintr-un constient, care este varful de lance si un subconstient, (personal sau colectiv), o suma vectoriala a tot ceea ce s-a gandit, s-a facut, a fost.
Inca nu am reusit sa potentam la maximum harta astrala a Ro de la 1859. Mai este de lucru, pana la o posibila schimbare.
***
Vorbim de conspiratii mondiale, de organizatii ascunse, de masonerii care nu stiu ce ne fac si care ne vaneaza in vederea decimarii, conspiratia Coca-Cola, Codex Alimentarus, asaltul industriei farmaceutice si-alte grozavii. Aici vreau sa ating doua aspecte:
1. ne vaitam, dar stam in continuare in fata televizorului si bem coca-cola. Nu facem nimic, dar ne plangem tot timpul, iar apoi ne uitam la stirile care ne alimenteaza aceasta frica. Imprastiem pe net tot felul de texte volante cu “ne omoaraaa! sariti!”, fara sa verificam sursa si sa incercam sa vedem unde este adevarul.
Opriti-va! Verificati, urmariti stiri decente sau altceva si mancati lucruri sanatoase, inca disponibile peste tot. Igienizati-va viata, mintea, inima.
2. daca exista mari conspiratii mondiale impotriva noastra , la fel exista organizatii foarte puternice care lupta din umbra, care construiesc, care aduc lumina. Nu se cunosc, nu apar in presa, n-o sa le vedeti la ProTV, dar au o calitate exceptionala – lucreaza! Si lucreaza bine, nu va temeti!
***
Revenind la Neptun. Orice-am face, daca vorbim despre Romania, trebuie luata in considerare pozitia lui Neptun dominant, chiar pe Mijlocul Cerului. O pozitie de forta, dupa parerea mea, indestructibila. Insa un alt fel de forta… Si anume aceea a altfel-ului, a altceva-ului, a translatiei prin creatie. Credinta vine la pachet cu toate acestea.
Natura fundamentala a omului este acea de Creator. Restul sunt consecinte sau sisteme-suport. In momentul in care incetam sa cream, exista un automatism natural, numit popular “moarte” si stiintific “entropie” care pur si simplu demonteaza jucaria, pentru a ne permite sa facem ceva nou. Distrugerea vine, indiscutabil, din lenea noastra.
Neptun, deci: o invitatie la anormal. La paranormal, daca vreti. Pentru cei care doresc sa traiasca in normalitatea secolului XX, ii invit sa se stabilieasca in Germania. Nu mai e nimic de inventat, de creat, de schimbat – totul e normal. Un normal dulce, ca un drum linistit spre moarte.
Statul actual, cel vizibil, oficial, de tip ProTV, nu ne mai poate invata nimic – cei care se cred la putere, de fapt, habar n-au ce sa ne mai arate. Perfectionati-va, organizati-va, invatati-i pe cei din jur lucrurile minunate pe care le-ati descoperit si pe care le stiti. Si care lucreaza!
Creati scoli, curente, cluburi, asociati-va in grupuri mici, independente. Si-atunci nici ProTv, nici Coca Cola si nici Uriasa Conspiratie nu va va afecta. Si – stati linistiti – un organism in plin proces de creatie si aspiratie catre bine poate sa manance aproape orice. Nu E-urile ne imbolnavesc, ci lipsa de aspiratie catre ceva. Neptun, adica.
O alta caracteristica a lui Neptun este aceea e invincibilitatii. Ati incercat vreodata sa va luptati cu apa? Cu marea? E imposibil. Ati incercat vreodata sa dresati un “Neptunian”? Un om beat, spre exemplu? Este lipsit de sens: il lasi sa isi faca mendrele, apoi sa se culce, si a doua zi, treaz, apelezi la constiinta lui deja dresata si il faci sa se simta vinovat.
Suntem neptunieni – inca nu ne-am descoperit vocatia, aspiratia adevarata, asa ca inca “legumim”. Asteptam. “Lasa, ca vine …”. Suntem neguvernabili, spun multi. Asta e evident – daca veniti cu retete deja aplicate, Neptun le dizolva imediat. “Fight fire with fire” zice un cantec; noi trebuie sa construim cu apa.
Orice lege tampita, gen Codex Alimentarus nu poate fi aplicata decat intr-un stat politienesc. Iar noi exact asta nu suntem. Cine va veni sa te aresteze pentru ca tu, in gradina ta, ti-ai plantat niste cartofi pe care ii mananci? Nea Georgel, politistul satului? Cred ca glumiti… Pai el nu vrea o tuica buna si-o tocanita de porc gustoasa?
Statul lucreaza impotriva noastra – asta e evident. Uriasul avantaj este acela ca aparatul de stat este atat de impotent, incat coruptia a devenit principalul nostru mijloc de aparare. Suna straniu, dar “straniu” este un cuvant Neptunian…
Asa ca nu va temeti de Neptun – el este aliatul nostru, Seful de Santier. Cautati fiecare idealul propriu, adevarul dincolo de forma, incercati sa simtiti ceea ce simtiti cu adevarat. Rezultatul este uluitor.
***
Desteapta-te, Romane, arunca telecomanda, bea niste apa, fa niste flotari, incearca sa arati mai bine, sa te faci mai frumos, si apoi apuca-te de treaba. Suntem multi care vrem chestia asta, si suntem ajutati. Atlantida e aici, din apa a plecat totul, viitorul a inceput acum.
Ramanem, in continuare, copiii lui Neptun.