ATENTIE !

Toate postarile de pe acest blog sunt cumva interconectate. Inainte de a eticheta sau critica vreo afirmatie aparent radicala, cititi si prin arhiva, pentru a obtine o viziune de ansamblu a mesajului general.

marți, 23 februarie 2010

Necesitatea echilibrarii psihice

Dragii mei, bun venit inapoi; dupa cat de interesati v-ati aratat de blogul meu dupa ultimele 3-4 postari eram sigura ca va veti intoarce.De aceea, am pregatit un text pentru voi; pentru unii din voi,mai speciali, sa spunem ca e ..o comunicare prin channeling de la un mare initiat al razei a 8-a , al carui nume nu va fi dezvaluit decat celor alesi :D

Necesitatea echilibrarii psihice

Exista persoane care au impresia ca daca intra pe o cale spirituala si incep anumite practici, automat asta va duce la evolutia lor spirituala..ca daca incep sa citeasca, eu stiu, magie evocationala, alchimie, yoga, chiar si sa practice de acolo, pot ignora latura lor psihica si sa mearga mai departe.
Ei bine, asemenea oameni , pe mana carora intra o mare cunoastere dar care au o gramada de probleme personale, pot sa devieze extrem de rau de la ceea ce incearca sa faca.De-aia se si spune , cunoasterea nu trebuie sa ajunga pe mainile oricui, deoarece se poate face mult rau cu ea.
Am auzit de exemplu de o adolescenta care, fiind initiata in magie, a ajuns sa-si foloseasca puterile pentru a se razbuna pe baietii care o refuzau sau pe cei care ii raneau orgoliul.Va intreb, ce fel de evolutie e asta?
De aceea eu sustin ca oricine vrea sa urmeze o asemenea cale, trebuie sa lucreze si cu psihicul, sa-si cunoasca emotiile si sa invete sa le controleze/modeleze,nu sa le inhibe. Nu ai cum sa te inalti spiritual, daca psihic nu esti ok...
O idee care unora o sa li se para cu siguranta radicala: eu cred ca toti suntem bolnavi sufleteste, intr-o masura mai mare sau mai mica; degeaba o dam inainte cu spiritul, atata timp cat sangeram, dar nu reusim sa ne cautam ranile, ca sa le putem curata si inchide. Si credeti-ma ca degeaba ascunzi gunoiul sub pres, pretinzand ca nu exista; mai devreme sau mai tarziu tot o sa puta ;)

3 comentarii:

  1. Salutare ! Maretia sa, Maestrul Necunoscut al razei 8 m-a contactat si pe mine si mi-a spus ca trebuie sa trezim la lupta marii osteni daci incarnati pe pamantul Romaniei ! Vin reptilienii sa ne fure averile si trebuie sa ne protejam ! Asadar, treziti-va, trebuie sa ne unim intru gloria vechilor initiati daci: Ra, Zamolxe, Iisus, Krishna, Hermes, Mahommed, Buddha si Carlin ! Sa le onoram mareata putere prin faptele noastre de vitejie... ori... :-? de fapt era Maestrul razei 9...? nu stiu, i se schimba prefixul cand trece dintr-o Galaxie in alta si mereu uita sa ma informeze. Oricum, ati inteles ! Trezirea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda,dualismul asta mincal ar pamintul.Oricit de tare te bati in exterior,nimic nu bate mai tare decit propria ignoranta.
    Dar asa cum spui,poate ca e doar o etapa:):)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat suntem raniti suntem imaturi si gata de a ataca plini, de frici care asa cum ai zis vor iesi la iveala pana la urma. Sunt de acord cu tine prima etapa si de fapt singura este gasirea echilibrului propriu. Restul practicilor sunt nesemnificative.

    RăspundețiȘtergere