ATENTIE !

Toate postarile de pe acest blog sunt cumva interconectate. Inainte de a eticheta sau critica vreo afirmatie aparent radicala, cititi si prin arhiva, pentru a obtine o viziune de ansamblu a mesajului general.

miercuri, 18 martie 2009

Camuflarea este buna

Cati dintre noi nu ne-am confruntat macar odata in spatii publice cu opinia mai putin placuta a vreunor persoane needucate sau puse pe glume, referitoare la aspectul nostru? Replici gen: “uite-l si pe-ala ce par are”…”ia uite-o si pe-aia cum e imbracata” sau pur si simplu bagari in seama tot datorate a ceva din aspect care atrage atentia, aud zilnic in jurul meu…deh, asta e societatea (si hai sa nu mai dam vina pe altii, ca fiecare contribuim la aceasta situatie, fie si prin acceptarea ei), dar nu despre asta era vorba.
Eu am descoperit camuflarea…De ce sa ai grija, in zilele in care pur si simplu mergi la munca sau la cumparaturi, sa te aranjezi nu stiu cum , sa stai o ora in oglinda, cand singurele rezultate vor fi comentariile neplacute ale manelistilor pe care-i vei intalni pe strada?? Nu, stai linistit(a), nu va veni nimeni la tine sa-ti spuna ca apreciaza cum te-ai aranjat si ca ar vrea sa te cunoasca mai bine la o cafea…Vrei sa agati? Mergi in localuri cu prietenii sau ceva de genul…Nu vrei? Cu atat mai putin ai avea de ce sa atragi atentia!
A, am uitat sa mentionez ca de fapt nu vreau sa acuz pe nimeni pentru alegerile personale…astea sunt pur si simplu concluziile mele si motivele care in ziua de azi ma determina sa ies din casa cu un aspect cat mai sters, cu scopul de a-mi vedea de treburi linistita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu