ATENTIE !

Toate postarile de pe acest blog sunt cumva interconectate. Inainte de a eticheta sau critica vreo afirmatie aparent radicala, cititi si prin arhiva, pentru a obtine o viziune de ansamblu a mesajului general.

joi, 21 octombrie 2010

Mos Craciun, initiatul dacilor !!!

S-a intrebat cineva vreodata de ce sarbatoarea nasterii lui Iisus coincide cu aparitia incarcata de cadouri a lui Mos Craciun? Ei bine, gratie spiritualisticilor romani (sper sa nu ma injure Dan Ioanitescu ca i-am furat termenul, dar mi se pare foarte nimerit), am ajuns la o mare revelatie: Mos Craciun e tatal lui Iisus!!! Si mai mult, tineti-va bine, noi romanii suntem  poporul ales, unde marea divinitate unica si ne-fizica (???) a venit pe vremea dacilor sa domneasca aici si sa initieze populatia (in ce, inca nu m-am lamurit) si de unde isi are originea genetica si fiul sau….
Nu ma credeti? Pai hai sa vin cu speculatii delirante, pardon, argumente. Sursele moderne ar fi urmatoarele: forumul dacilor vii, adica a unor spiritualistici in criza de identitate  si care au viziuni de grup (urmeaza in cateva zile un articol despre psihozele colective) si al 2-lea, un blog, culmea, destul de coerent in rest, dar care vine cu articolul : Iisus,marele initiat dac (unde trebuie totusi sa va mentionez ca la comentarii, unul din autori afirma  ca aceasta este o viziune proprie si ca " fiecare pune cap la cap dupa cum stie si poate). Dar, dincolo de aceste creatii  moderne, se afla insusi izvorul, sursa de inspiratie care a dat apoi nastere la tot felul de teorii si "revelatii", respectiv romanul (“a classic” vorba lui Karma Police, pe blogul careia puteti gasi link la cartea in cauza ) de literatura fantastica, " Dacia preistorica", a marelui fabulist si non-istoric , N. Densusianu.
Ei bine, daca  de pe Quadratus's Weblog aflam urmatoarele: " Observăm că Dumnezeu într-o forma sau alta este o denumire naţională a divinităţii supreme pelasge traco-dace Zamolxe, singurul zeu al Daciei, din cele mai vechi timpuri până azi. Spunem aceasta cu atât mai mult cu cât Isus în Evanghelii apare şi cu denumirea de Mesia, iar zona din sudul Dunării locuită de asemenea de daci se numea Moesia (a se citi Mesia), o dovadă în plus ca Iisus era de origine dacică iar formarea s-a spirituală s-a desavârşit aici. si ca:
"Concluzia care se impune alăturând cele două atribute ale lui Iisus, Fiul Omului si Fiul lui David ar fi o dublă legitimare a acestuia: Iisus Fiul Daviei (Daciei) (care) se închină lui Zamolxe, Tatăl, zeul dacilor.”,iata  ca  dacii vii din Lakhma vin sa intareasca : Toti membrii micului nostru grup cu care am lucrat practic -prin revelatie, dupa Craciunul 2008 - atunci cand "cerurile s-au apropiat si s-au deschis", l-au vazut pe Zamolxe ca si Dumnezeu Tatal si pe Isus stand la dreapta lui.” (deci retineti, fix dupa Craciun ; asta clar nu e coincidenta :P ).


 Hai sa vedem acum ce spune si insusi Densusianu (a carui lucrare o voi analiza pe indelete intr-o scriere viitoare, va promit ). Dovada nr 1:


Dovada nr 2:



Deci,cum spuneam, senzational !
 Saturn = Zamolxe = Mos Craciun = Dumnezeu, Tatal caruia i se roaga Iisus!

Wow, acum inteleg de ce intr-un colind american (probabil si americanii, tot urmasi ai dacilor), se spune despre Mos Craciun ca: “ He sees you when you’re sleeping / he knows when you’re awake ”…. Conform logicii spiritualisticior , asta e o dovada de necontestat a atributelor lui Mos Craciun de fiinta atotstiutoare si omnipotenta….Eh, eh, vedeti ce usor e sa devii istoric si spiritualist ?
 Asa ca, dragii mei, hai sa stam in continuare degeaba si sa ne revoltam in mod pasiv pe sistemul politic si social, ba chiar si pe organizatii  oculte si sa asteptam sa vina Mos Craciun sa  aduca poporului ales drept cadou pentru salvare, iluminarea ( ca ADN de origine speciala se pare ca avem deja, tot conform unor revelatii spiritualistice ). De altfel, asta facem de secole, tot asteptam sa fim salvati in mod miraculos, nu vi se pare?